Fortrolighedspolitik

HVORFOR KUNDENS PRIVATLIV ER VIGTIGT FOR HOLTE MODELHOBBY

Kundens ret til privatliv er af stor vigtighed for Holte Modelhobby. Holte Modelhobby anerkender, at når en kunde vælger at opgive personlige oplysninger til Holte Modelhobby, skal kunden kunne have tillid til, at vi er i stand til at håndtere beskyttelsen af kundens privatliv på en ansvarlig måde.

Holte Modelhobby har formuleret denne fortrolighedspolitik for at fastslå, at vi beskytter kundens personlige oplysninger.

 

PERSONLIGE OPLYSNINGER INDSAMLET AF HOLTE MODELHOBBY

Når der gennemføres et køb hos Holte Modelhobby, vil Holte Modelhobby indsamle kundens kontaktoplysninger bestående af navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

 

BESKYTTELSE AF KUNDENS PRIVATLIV

Holte Modelhobby vil tage passende skridt for at beskytte kundens privatliv. Hver gang kunden opgiver følsomme oplysninger (f.eks. kreditkortnummer for at gennemføre et køb), vil Holte Modelhobby tage alle nødvendige skridt for at beskytte disse, så som kryptering af kundens kreditkortnummer. Holte Modelhobby vil også tage sikkerhedsmæssige forholdsregler for at beskytte kundens gemte personlige oplysninger.

Holte Modelhobby vil ikke videregive nogen af kundens personlige oplysninger til andre virksomheder eller enkeltpersoner til markedsføringsformål uden kundens tilladelse.

 

PERSONLIGE OPLYSNINGER TILGÆNGELIGE FOR OPDATERING AF KUNDEN

Kunden kan hjælpe Holte Modelhobby til større effektivitet og øget servicekvalitet ved at holde Holte Modelhobby opdateret om enhver ændring af kundens navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse. De personlige oplysninger, Holte Modelhobby indsamler og opbevarer, vil være omfattet af vor fortrolighedspolitik.