Om os

Holte Hobbys webshop er en del af vores fysiske butik i Holte på Sjælland. Butikken i Holte har eksisteret siden 1989 og har siden 2003 været ejet og drevet af Malene og Rudi. Vores speciale er fjernstyrede el- og brændstof modeller, såsom RC biler, RC både, RC fly og RC helikoptere. Vi fører mærkevarer, som du kan købe reservedele til mange år fremover. Vi har desuden også et stort udvalg i plastbyggesæt, byggematerialer samt elektronik legetøj og meget mere. De varer du finder i vores webshop er kun et lille udpluk af de varer vi har i butikken. Hvis du ikke fandt det du søgte efter i vores webshop, betyder det ikke, at vi ikke har det. Ring, kig forbi eller send os en mail, hvis der er noget du mangler.

Når du handler i Holte Modelhobby, vil du altid få en kompetent rådgivning, og vi vil naturligvis også hjælpe og vejlede dig efter dit køb og vi sætter en stor ære i at have reservedele på lager til de modeller vi sælger.

Hvem er vi:

Rudi er selv modelflyver og rc-bil racerkører. Desuden har han stort set prøvet alt inden for RC hobbyen. Hvis du taler med Rudi i telefonen, vil du kunne høre, at han ikke er dansker, han nemlig født i Østrig og har boet i Danmark siden 1988.

Malene er gift med Rudi og har i mange år kigget Rudi over skulderen, når han har bygget fjernstyrede biler, fjernstyrede både og ikke mindst fløjet og bygget fjernstyrede fly. Hun har siden 2003 lært meget indenfor fjernstyret hobby. 

Velkommen i den mest spændende butik du nogensinde har oplevet!

Adresse:
Holte Modelhobby
Øverødvej 5
2840 Holte

Vi har parkeringsplads lige overfor butikken og alt parkering i Holte er GRATIS!

Kontakt:
Tlf. butik: 45 42 01 13

Tlf. lager: 31 67 80 20

CVR/SE:
15 52 20 89